Profile

     ALEXANDRA MIHAELA  MINGIUC, partener fondator şi  primul asociat coordonator al societăţii, este posesoarea mai multor atestate în domeniul financiar-contabil , managemetul afacerii, marketing şi este licenţiată în drept, cu experienţă în dreptul comercial,dreptul civil, dreptul muncii, dreptul administrativ şi fiscal şi dreptul financiar , având o activitate  îndelungată în domeniul  insolventei, lichidări voluntare, recuperari creantelor si executari silite. Dupa absolvirea facultatii de drept, a devenit, pe rând, membru în cadrul Uniunii Naţionale a Barourilor din Romania-Baroul Bucureşti si în Uniunea Nationala a Practicienilor în Insolventa din România.
     Activitatea sa profesională a debutat iniţial în domeniul avocaturi unde a desfăţurat şi desfăşoară o activitate bogată în domeniul insolvenţei, recuperări creanţelor şi al executărilor silite, pentru ca mai apoi să se completeze în mod firesc cu activitatea în domeniul insolvenţei  şi a lichidări voluntare ca practician în insolvenţă.
Profesionalism,tenacitate şi seriozitate sunt câteva din coordonatele de la care nu se abate în exercitarea atributiilor de practician în insolvenţă fiind permanent conştiientă de importanţa municii în echipă , având în acest sens o experienţă bogată ca coordonator. Este vorbitoare curentă de lb engleză şi lb. germană.

     ADRIAN LEPADATU, partener fondator şi  cel de-al doilea asociat coordonator al societăţii, este licenţiat în drept, cu experienţă în drept civil si drept comercial, având o activitate de 12 ani în insolventa, recuperari creante si executari silite. Dupa absolvirea facultatii de drept, a devenit, pe rând, membru în cadrul Uniunii Colegiilor Consilierilor Juridici, în Uniunea Nationala a Barourilor si în Uniunea Nationala a Practicienilor în Insolventa din România.
     Drumul sau profesional s-a împletit cu domeniul insolventei din anul 2000, când a devenit Şeful Serviciului Falimente dintr-o mare institutie bancara, calitate din care a coordonat instrumentarea a sute de dosare de faliment. Ulterior, după susţinerea examenului şi înscrierea ca practician definitiv în U.N.P.I.R. (2005), a derulat în colaborare sau ca titular lichidari judiciare, din care notabile sunt participarile la procedurile de faliment ale Băncii Internationale a Religiilor şi a Băncii Comerciale “Albina”.
     Seriozitate, profesionalism şi perseverenţă sunt câteva din coordonatele de la care nu se abate în exercitarea atributiilor de practician. Constient de necesitatea aprofundarii abilitatilor manageriale, mentine strânsa colaborarea cu creditorii si judecatorii sindici si cauta mereu solutii viabile, mai ales acum, în aceasta perioada de criza, când este greu sa gasesti o cale multumitoare pentru toti, fara a coborî stacheta de la standardele înalte ale exigentelor profesiei.