M&L Insolvency Services SPRL

GOOGLE anunta rezultate sub asteptari

Publicat pe October 19, 2012 in Stiri juridice

GOOGLE anunta rezultate sub asteptari

Google a raportat joi un profit de 2,18 miliarde de dolari în trimestrul al treilea, în scădere de la 2,73 miliarde de dolari în aceeaşi perioadă a anului trecut, iar rezultatul sub aşteptările analiştilor a dus la suspendarea acţiunilor companiei la bursa Nasdaq, după un declin de  9%.

Operatorul celui mai accesat motor de căutare la nivel mondial a luat prin surprindere piaţa, anunţul fiind aşteptat după închiderea tranzacţiilor, transmite  MarketWatch.

Operatorul celui mai accesat motor de căutare la nivel mondial a publicat din greşeală mai devreme cu câteva ore rezultatele financiare pe trimestrul al treilea, pe site-ul Comisiei americane pentru bursă şi valori mobiliare, anunţul incluzând la sfârşit propoziţia “aşteptăm declaraţiile lui Larry” (Larry Page, cofondator al Google n.r.).

Google a luat astfel prin surprindere piaţa, anunţul fiind aşteptat după închiderea tranzacţiilor. Eroarea a devenit rapid subiect pe Twitter, printre comentarii fiind şi observaţia că Google ar putea simţi lipsa Marissei Mayer, care a plecat din companie în urmă cu câteva luni pentru a conduce Yahoo.