Despre

Înfiintarea M&L Insolvency Services SPRL este rezultatul firesc al acumularii de catre fiecare asociat, a unei experiente de peste 10 ani în domeniul reorganizarii si lichidarii. Colaborarea cu practicieni de renume si mari societati profesionale din domeniu, mai întâi ca avocaţi şi juristi, ulterior si ca practicieni în insolvenţă, au obligat asociatii la însusirea cunostintelor profesionale la cel mai înalt standard, cunostinte care s-au materializat în cadrul procedurilor de insolventa la care au participat sau pe care le-au instrumentat.

Conducerea societatii este asigurata de catre Mihaela Alexandra Mingiuc si Adrian Lepadatu, în calitate de asociati-coordonatori. Demersurile acestora au ca scop asigurarea unor servicii de calitate în acest domeniu dur, cu impact puternic în mediul economic si social. Ca mod de lucru, M&L Insolvency Services a adoptat un stil  flexibil, transparent, bazat pe comunicarea rapida, prompta, cu participantii la procedura, care sa confere un standard ridicat de profesionalism si sa conduca la o eficientizare a masurilor legale în fiecare dosar în parte.

În continua perfectionare si modernizare a metodelor de lucru, societatea si-a asigurat colaborarea cu specialisti de valoare, experti contabili, economisti, experti evaluatori si, nu în ultimul rând, juristi cu experienta în insolventa.

M&L Insolvency Services SPRL  acorda o atentie deosebita analizarii posibilitatilor de reorganizare. Datorita situatiei economice actuale si a suprasaturarii pietei cu active, reorganizarea apare ca o solutie mai buna atât pentru creditori, cât si pentru debitoare.  Asigurarea unei bune comunicari între creditori si debitoare, propunerea unor solutii viabile si cautarea unor activitati de nisa, sunt cai care duc – în conditii economice de criza – la o mai mare posibilitate de îndestulare a creditorilor, de pastrare a cât mai multor locuri de munca si de continuare a proiectelor începute, dar blocate la acest moment.

Un motiv important pentru care tot mai multe persoane juridice ajung în stare de insolventa este nerecuperarea creantelor pe care acestea le au asupra unor terte persoane. În aceste situatii, suportul logistic si profesional poate fi asigurat de MINGIUC & PARTNERS, ATTORNEYS AT LAW, cu o vasta experienta în recuperarea creantelor, în dreptul comercial si dreptul civil, jucator important în avocatura de business.